Categorieën
Evenementen Fudge N.4

People 4 Showcase

People 4 showcase 1

De People 4 Showcase is een gezamenlijke presentatie van de vijf fantastische onderdelen van People 4: Number 4, Fudge, Gorgeous, MyHairDressers.com en de Facility Hair Academy. Tijdens deze dag worden verschillende knip, kleur en styling demonstraties gegeven op echte modellen. Zorg dat je erbij bent!

AW 13/14 COLLECTIE
Het People 4 Art Team laat je uitgebreid kennismaken met de AW 13/14 collectie met onder andere kleurtechnieken van de nieuwe Fudge Ultra-light Blondes serie die maar liefst 9 nieuwe blond tinten bevat.

SEE-DO-STOP-CHECK
Ze demonstreren je de technieken waarmee jij, maar ook je team, met behulp van MyHairdressers.com effectief elke techniek kunt leren, ongeacht het niveau. Ook vertellen we je welke fantastische trainingen we nog meer in de Facility zullen verzorgen.

UP-STYLING
Zij tonen je prachtig styling werk, gecreëerd met de Number 4 High Performance Hair Care producten en demonstreren de technieken stap-voor-stap zodat je het straks eenvoudig zelf in de salon in de praktijk kunt brengen.

Dit evenement is speciaal voor saloneigenaren/-managers en kleurspecialisten. Let op: omdat het een populair evenement is, kunnen er max. twee personen per salon inschrijven. Het tarief bedraagt slechts € 30,- pp. Locatie is de Facility Hair Academy, Braspenning 1 in Zaandam. Wacht niet te lang want vol=vol!

MA 23 SEPT VAN 13.00-17.00 UUR  –  INSCHRIJVEN  –  BEL 075-6504830

Door People 4 Hair

People 4 brands
Fudge Professional
Nak Hair
Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s