People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

Hoeveel kosten scheermesjes? De rekenkamer zoekt het antwoord op deze vraag

scheermesjes

In De Rekenkamer wordt iedere aflevering onderzocht wat we eigenlijk betalen, waarom of waarvoor. Met een dosis humor worden de financiële motieven van bedrijven blootgelegd en geanalyseerd zodat er antwoord gegeven kan worden op de vraag: wat kosten scheermesjes nou eigenlijk? En wat krijg ik er (niet) voor?

Scheermesje

In deze aflevering zie je wat een scheermesje kost en worden verschillende vragen beantwoord. Hoeveel meter haar scheren we jaarlijks af? Klik op onderstaande afbeelding voor een link naar Uitzending Gemist.

De rekenkamer

Published by People 4 Hair

People 4 brands Fudge Professional Nak Hair Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie