Categorieën
Evenementen N.4

Unieke N.4 actie!

Na het laaiend enthousiaste artikel in Volkskrant Magazine over N.4 High Performance Hair Care is het tijd om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen kennis maken met deze geweldige producten. YOUAREHERE concept store is altijd geïnteresseerd in een samenwerking en zorgt samen met Faces Kappers voor een N.4 explosie in Eindhoven. Iedereen die een aankoop doet bij YOUAREHERE krijgt namelijk gratis samples zodat je N.4 thuis kunt uitproberen. Natuurlijk mag je altijd bij Faces Kappers binnen lopen voor meer informatie over N.4 en een uitgebreid advies.

Waarom zijn de producten van N.4 zo fantastisch? Deze hoogkwalitatieve haarverzorgingslijn maakt gebruik van de beste ingrediënten. Alle producten zijn 100% veganistisch en daarbij sulfaat-, gluten-, natriumchloride- en parabenenvrij. Totaal niet schadelijk voor je haren dus!

DSC_0513

Faces Kappers is een enorme salon waar je alleen al voor een hoofdmassage naar toe wilt. De ligstoelen bij de wasbak zorgen er namelijk voor dat je even helemaal kunt ontspannen. Ook voor een knip- en kleurbehandeling ben je bij Faces Kappers aan het juiste adres, hier loop je ongetwijfeld tevreden naar buiten. Daarbij is Faces Kappers één van weinige salons in Nederland die N.4 High Performance Hair Care verkopen. 

Faces Kappers | Kleine Berg 45 | Eindhoven | +31 (0)40 246 37 37 | info@faceskappers.nl | Facebook

2 11

DSC_0514

YOUAREHERE concept store is één van de leukste winkels op de Kleine Berg die je nooit ongemerkt voorbij loopt. Hier zorgen ze namelijk altijd voor een opvallende etalage waarvoor ze samenwerken met jonge kunstenaars. Binnen vind je een internationale mix van mode, design en kunst.

YOUAREHERE | Kleine Berg 32a | Eindhoven | +31 (0)40 296 20 01 | info@youarehere.nl | Facebook

DSC_0506 DSC_0510 DSC_0511

Door People 4 Hair

People 4 brands
Fudge Professional
Nak Hair
Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s