People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

number 4

Unieke actie: gratis samples van de geweldige producten van Number 4 High Performance Hair Care

Na het laaiend enthousiaste artikel in Volkskrant Magazine over Number 4 High Performance Hair Care is het tijd om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen kennis maken met deze geweldige producten.

Gratis samples

YOUAREHERE concept store is altijd geïnteresseerd in een samenwerking en zorgt samen met Faces Kappers voor een N.4 explosie in Eindhoven. Iedereen die een aankoop doet bij YOUAREHERE krijgt namelijk gratis samples zodat je N.4 thuis kunt uitproberen. Natuurlijk mag je altijd bij Faces Kappers binnen lopen voor meer informatie over N.4 en een uitgebreid advies.

Hoge kwaliteit

Waarom zijn de producten van N.4 zo fantastisch? Deze hoogkwalitatieve haarverzorgingslijn maakt gebruik van de beste ingrediënten. Alle producten zijn 100% veganistisch en daarbij sulfaat-, gluten-, natriumchloride- en parabenenvrij. Totaal niet schadelijk voor je haren dus!

De tekst gaat verder onder de foto.

DSC_0513

Faces Kappers

Faces Kappers is een enorme salon waar je alleen al voor een hoofdmassage naar toe wilt. De ligstoelen bij de wasbak zorgen er namelijk voor dat je even helemaal kunt ontspannen. Ook voor een knip- en kleurbehandeling ben je bij Faces Kappers aan het juiste adres, hier loop je ongetwijfeld tevreden naar buiten. Daarbij is Faces Kappers één van weinige salons in Nederland die N.4 High Performance Hair Care verkopen.

Faces Kappers | Clausplein 2 | Eindhoven | +31 (0)40 246 37 37 | info@faceskappers.nl | Facebook

De tekst gaat verder onder de foto’s.

2 11

DSC_0514

YOUAREHERE

YOUAREHERE concept store is één van de leukste winkels op de Kleine Berg die je nooit ongemerkt voorbij loopt. Hier zorgen ze namelijk altijd voor een opvallende etalage waarvoor ze samenwerken met jonge kunstenaars. Binnen vind je een internationale mix van mode, design en kunst.

YOUAREHERE | Kleine Berg 32a | Eindhoven | +31 (0)40 296 20 01 | info@youarehere.nl | Facebook

DSC_0506 DSC_0510 DSC_0511

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts