Categorieën
Evenementen

AFW Deel 2

Gisteren werd de Amsterdam Fashion Week afgesloten met drie prachtige shows in de gashouder. ByDanie, Winde Rienstra en de Lichting by G-STAR RAW zorgden voor een variërende en inspirerende laatste dag.

Danie Bles is een bekende fashion en celebrity stylist en liet met haar nieuwe collectie de ultieme stylingcreaties voor het komende seizoen zien. Het mag gezegd worden: de show van ByDanie was één groot feest. Haarstylist Berni Ottjes wist precies het juiste gevoel te versterken. Het resultaat? Prachtige modellen die de catwalk over deinsden. Hun lange, golvende lokken dansend op de muziek.

By Danie | Berni Ottjes By Danie | Berni Ottjes By Danie | Berni Ottjes By Danie | Berni Ottjes

De show van Winde Rienstra was iets totaal anders. Winde zoekt in haar werk altijd de grens op tussen mode en kust, kleding en object. Haar collectie “A forgotten path” was statisch en stijlvol. Aan het team van Kinki de taak om voor een bijpassende haarstijl te zorgen. Het werd een onderscheidende wetlook waarvoor eerst al het haar naar achteren werd gebonden in een strakke staart. Hierna werden er plukken uitgetrokken en geëtaleerd op het gezicht en hoofd. Met de diffuser, glansspray en een hoop gellak werd alles vastgezet en zorgde dit zeker voor één van de haar-hoogtepunten tijdens de Fashion Week!

Winde Rienstra | Kinki Winde Rienstra | Kinki Winde Rienstra | Kinki Winde Rienstra | KinkiDSC_0356 Winde Rienstra | Kinki Winde Rienstra | Kinki

De afsluiter van de Amsterdam Fashion Week was wellicht de meest spannende show. Lichting 2013 supported by G-STAR RAW is een wedstrijd tussen 13 veelbelovende afgestudeerden van verschillende modeopleidingen door het land. Lichting maakt het gat tussen de net afgestudeerden en de mode industrie een beetje kleiner en zet nieuwe talenten in de spotlights. Aan de haarstylisten van Toni&Guy de onmogelijke taak om 13 verschillende stijlen te combineren. Het resultaat waren 5 verschillende haarstijlen variërend van grafisch met witte elastieken, natuurlijke golven tot enorme volumineuze knotten die tot stand kwamen met behulp van de wafeltang. Wat een prachtige afsluiter!

DSC_0343 G-STAR RAW | Toni&Guy G-STAR RAW | Toni&Guy G-STAR RAW | Toni&Guy G-STAR RAW | Toni&Guy G-STAR RAW | Toni&Guy G-STAR RAW | Toni&Guy G-STAR RAW | Toni&Guy G-STAR RAW | Toni&Guy G-STAR RAW | Toni&Guy G-STAR RAW | Toni&Guy

Tekst & Beeld: Lynn Koppens

Door People 4 Hair

People 4 brands
Fudge Professional
Nak Hair
Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s