People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

Boordevol hoofdversieringen op de Paris Couture Fashion Week

paris couture fashion week

Tijdens de Parijs Couture Fashion Week is het de taak van alle grote modehuizen om de wereld te verbluffen met nieuwe collecties. En alhoewel alle ogen de afgelopen dagen gericht waren op de prachtige modestukken mag het haar natuurlijk niet vergeten worden.

Hoofdversieringen

Vooral de verschillende hoofdversieringen die in alle soorten en maten voorbij kwamen vielen op en vormden een rode draad door de vele collecties.

Hieronder een kleine samenvatting:

Vuitton en Lanvin

Tijdens de show van Lanvin (links) en Louis Vuitton (rechts) werden kleine, klassieke versieringen in het haar gedragen.

Chanel

Chanel zette een romantisch, futuristisch beeld neer waarbij de modellen het haar naar achteren droegen met een vierkant hoofdstuk.

McQueen

Sarah Burton voor Alexander McQueen nam alle bezoekers mee terug in de tijd. De show was een koninklijk spektakel waarbij de hoofden van de modellen bedekt waren met parels.

JP Gaultier

Jean Paul Gaultier gooide het over een hele andere boeg. Niets was te gek en dierenprints waren overal. Wanneer de modellen geen hoed droegen werd het haar bedekt met een luipaardprint.

MaisonMargiela

Ten slotte Maison Martin Margiela. Tijdens de shows van dit modehuis worden de gezichten van de modellen altijd bedekt. Dit maal met kralen, parels en bloemen.

Published by People 4 Hair

People 4 brands Fudge Professional Nak Hair Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie