Categorieën
More hair stuff

Scheerschuim test

Haar- en baardtrends voor mannen zijn niet meer hetzelfde als een aantal jaar geleden. Waar een gladgeschoren gezicht eerst aan de orde van de dag was zien we nu steeds vaker mannen met echte, volle baarden. De modebewuste man draagt zijn baard met trots maar dat wil niet zeggen dat dit voor iedereen geschikt is.

Speciaal voor de mannen die nog dagelijks hun gezicht scheren deed KASSA daarom een test: Wat is het beste scheerschuim? De mannen van het Rotterdamse mannenkoor De Coolsingers probeerden maandenlang verschillende soorten scheerschuim uit. Vervolgens werden ze ook bij Schorem Haarsnijder en Barbier onder handen genomen. Bekijk hier het resultaat:

Door People4

People 4 brands
Fudge Professional
Nak Hair
Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s