People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

Scheerschuim test: welke is de allerbeste?

scheerschuim

Haar- en baardtrends voor mannen zijn niet meer hetzelfde als een aantal jaar geleden. Waar een gladgeschoren gezicht eerst aan de orde van de dag was zien we nu steeds vaker mannen met echte, volle baarden. De modebewuste man draagt zijn baard met trots maar dat wil niet zeggen dat dit voor iedereen geschikt is.

De allerbeste

Speciaal voor de mannen die nog dagelijks hun gezicht scheren deed KASSA daarom een test: Wat is het beste scheerschuim? De mannen van het Rotterdamse mannenkoor De Coolsingers probeerden maandenlang verschillende soorten scheerschuim uit. Vervolgens werden ze ook bij Schorem Haarsnijder en Barbier onder handen genomen.

Bekijk hier het resultaat:

Foto: Pexels

Published by People 4 Hair

People 4 brands Fudge Professional Nak Hair Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie