Categorieën
Evenementen Fudge

London Collections Men

London Collections Men SS14 zit er weer op. De afgelopen drie dagen stond Londen in het teken van mannenmode en werden de nieuwe collecties voor aankomend seizoen getoond. Fudge was wederom een officiële sponser en het Fudge team was dan ook verantwoordelijk voor het haar van de modellen tijdens een groot deel van de shows. Alsof dat nog niet genoeg was werd ook de Fudge Fix opgezet, een exclusieve haarsalon die iedere dag op een andere plek stond. Hier werden uiteindelijk meer dan 500 mannen gestyled en werden in drie dagen tijd meer dan 300 potjes Fudge Shaper gebruikt!

Een absoluut haar-hoogtepunt was de show van Christopher Shannon. Zijn SS14 collectie is geïnspireerd op de rauwe club scène in Noord Engeland, laat jaren 90. Hij gebruikte verrassende materialen waaronder plastic en rubber. Het haar van de modellen was overgoten met glitter in verschillende kleuren, passend bij de collectie.

Voor een compleet verslag van alle drukke dagen tijdens London Collections Men SS14 kun je hier terecht.

Christopher Shannon LCM Christopher Shannon LCM Christopher Shannon LCM Christopher Shannon LCM Christopher Shannon LCM Christopher Shannon LCM Christopher Shannon LCM

Door People 4 Hair

People 4 brands
Fudge Professional
Nak Hair
Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s