People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

london collecttions men ss14

London Collections Men SS14: alle mannenmode voor het aankomend seizoen op een rij

London Collections Men SS14 zit er weer op. De afgelopen drie dagen stond Londen in het teken van mannenmode en werden de nieuwe collecties voor aankomend seizoen getoond.

Fudge 

Fudge was wederom een officiële sponser en het Fudge team was dan ook verantwoordelijk voor het haar van de modellen tijdens een groot deel van de shows. Alsof dat nog niet genoeg was werd ook de Fudge Fix opgezet, een exclusieve haarsalon die iedere dag op een andere plek stond. Hier werden uiteindelijk meer dan 500 mannen gestyled en werden in drie dagen tijd meer dan 300 potjes Fudge Shaper gebruikt!

Haar-hoogtepunt

Een absoluut haar-hoogtepunt was de show van Christopher Shannon. Zijn SS14 collectie is geïnspireerd op de rauwe club scène in Noord Engeland, laat jaren 90. Hij gebruikte verrassende materialen waaronder plastic en rubber. Het haar van de modellen was overgoten met glitter in verschillende kleuren, passend bij de collectie.

Bekijk hieronder de foto’s van het evenement:

Christopher Shannon LCM Christopher Shannon LCM Christopher Shannon LCM Christopher Shannon LCM Christopher Shannon LCM Christopher Shannon LCM Christopher Shannon LCM

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts