People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

Kenmerkende klassiekers en nieuwe stijlen: Dale Ted Watkins legt alles uit

dale ted watkins

Op 17 juni was Dale Ted Watkins aanwezig in Zaandam om zijn inspirerende creaties te presenteren en demonstreren aan Nederlandse kappers en haarstylisten.

Klassiekers en nieuwe stijlen

Op vijf mannelijke modellen demonstreerde hij zijn kenmerkende klassieke barbier kniptechnieken. Behalve de klassiekers liet hij ook nieuwe stijlen zien. Volgens Dale worden het komende jaar de rauwe en wilde looks steeds populairder. Aan de hand van verschillende freestyle technieken demonstreerde Dale hoe je het beste eindresultaat kunt bereiken.

Inspirerende dag

‘s Middags gingen de cursisten onder begeleiding van Dale zelf aan de slag en werden de nieuwe technieken uitgebreid geoefend op de oefenhoofden. Een leerzame en inspirerende dag waarop behalve veel geleerd ook veel gelachen werd!

Wie is Dale Ted Watkins?

Dale Ted Watkins is gespecialiseerd in het herenkappersvak en zijn technische vaardigheden en kennis van technieken hebben zijn bedrijf CITY.BOY aan de top gebracht van de kappersbranche. Dale werkt dan ook met grote regelmaat als podium stylist.

Bekijk hier de foto’s van de geslaagde dag:

Dale Ted Watkins Dale Ted Watkins Dale Ted Watkins Dale Ted Watkins Dale Ted Watkins Dale Ted Watkins Dale Ted Watkins Dale Ted Watkins Dale Ted Watkins Dale Ted Watkins Dale Ted Watkins

Published by People 4 Hair

People 4 brands Fudge Professional Nak Hair Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie