Categorieën
Evenementen

Dale Ted Watkins

Op 17 juni was Dale Ted Watkins aanwezig in de Facility Hair Academy in Zaandam om zijn inspirerende creaties te presenteren en demonstreren aan Nederlandse kappers en haarstylisten. Op vijf mannelijke modellen demonstreerde hij zijn kenmerkende klassieke barbier kniptechnieken. Behalve de klassiekers liet hij ook nieuwe stijlen zien. Volgens Dale worden het komende jaar de rauwe en wilde looks steeds populairder. Aan de hand van verschillende freestyle technieken demonstreerde Dale hoe je het beste eindresultaat kunt bereiken.

‘s Middags gingen de cursisten onder begeleiding van Dale zelf aan de slag en werden de nieuwe technieken uitgebreid geoefend op de oefenhoofden. Een leerzame en inspirerende dag  waarop behalve veel geleerd ook veel gelachen werd!

Dale Ted Watkins is gespecialiseerd in het herenkappersvak en zijn technische vaardigheden en kennis van technieken hebben zijn bedrijf CITY.BOY aan de top gebracht van de kappersbranche. Dale werkt dan ook met grote regelmaat als podium stylist en nam voor MyHairDressers.com al veel stap-voor-stap tutorials op.

Dale Ted Watkins Dale Ted Watkins Dale Ted Watkins Dale Ted Watkins Dale Ted Watkins Dale Ted Watkins Dale Ted Watkins Dale Ted Watkins Dale Ted Watkins Dale Ted Watkins Dale Ted Watkins Dale Ted Watkins Dale Ted Watkins

Door People 4 Hair

People 4 brands
Fudge Professional
Nak Hair
Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s