Categorieën
Geen categorie

Interview Hester

Op MyHairDressers.com vind je behalve inspirerende stap-voor-stap technieken ook verschillende interviews zoals met Hester Wernert-Rijn. Hester won vele prestigieuze awards zoals de Coiffure Award Noord-Holland, Avantgarde Press Award en Hairdresser of the year 2011 en 2012.

In dit interview vertelt ze over haar achtergrond en geeft een kijkje in het proces tijdens haar bezoek aan MyHairDressers.com in de UK. Ook vertelt ze hoe belangrijk ontwikkeling is als je een succesvolle haarstylist wilt worden en een salon succesvol wilt blijven runnen. Iedereen moet de ruimte krijgen zich te ontwikkelen door te blijven leren. Bekijk het interview hier.

Interview Hester Wernert-Rijn

Door People 4 Hair

People 4 brands
Fudge Professional
Nak Hair
Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s