Categorieën
More hair stuff

Levi van Veluw

De Nederlandse kunstenaar Levi van Veluw staat bekend om zijn veelzijdige zelfportretten. Steeds opnieuw vervormt hij zijn gezicht tot een object wat hij vervolgens zelf fotografeert. In de serie Natural Transfers uit 2009 gebruikt hij menselijk haar om zijn gezicht mee te beplakken. Hiermee wil hij de contouren van het menselijk lichaam benadrukken.

Levi

Levi: “De beelden die ik maak zijn vaak een combinatie van onlogische materialen, patronen, kleuren en vormen. Mijn hoofd is de enige constante factor. Elk element is bewust gekozen om een bepaalde transformatie te beïnvloeden. Ik speel met de waarde van materiaal en gebruik ze voor een doel dat oorspronkelijk niet voor ze bedoeld was. Daarmee bouw ik binnen het beeld en creëer een andere kijk op de wereld.”

Door People 4 Hair

People 4 brands
Fudge Professional
Nak Hair
Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s