Categorieën
Geen categorie

How to shave

De barbershop is weer terug van weggeweest en overal in het land zijn mannen massaal op zoek naar een salon waar ze zich kunnen laten scheren. Op MyHairDressers.com vind je verschillende tutorials zodat ook jij de traditionele wet shave onder de knie kunt krijgen. Een voorbeeld is deze stap-voor-stap video door Sid Sottung. Bekijk de complete video hier.

Sid Sottung is creatief directeur van het COBRA Professional education team en heeft veel ervaring met het opleiding van studenten. Hiervoor werkte hij jarenlang bij Vidal Sassoon en als freelancer backstage bij verschillende grote modeshows.

Door People 4 Hair

People 4 brands
Fudge Professional
Nak Hair
Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s