People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

kinki kappers

Black on Black: prachtige serie van het team bij Kinki Kappers in Amsterdam-Overtoom

Kinki Kappers heeft vestigingen in heel Nederland en staat al lang niet meer alleen voor punk, hanenkammen en blauw haar. Kinki is er voor mensen die streven naar vernieuwing en originaliteit. Mensen die ook met hun kapsel willen uitstijgen boven de mainstream, of dat nou modern, extravagant of chique is.

Prachtige serie door het team van Kinki Amsterdam – Overtoom. Bekijk hem hieronder!

black on black kinki overtoom black on black kinki overtoom black on black kinki overtoom black on black kinki overtoom black on black kinki overtoom black on black kinki overtoom black on black kinki overtoom

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts