Categorieën
Geen categorie

MHD Global Show Team

MyHairDressers.com heeft een Global Show Team samengesteld bestaande uit Stacey Broughton, Steve Turner en Paul Philips. Het team zal volgende maand tijdens de officiële lancering van MHD in China voor het eerst te zien zijn op het podium hun debuut maken.

Stacey Broughton is al vanaf het begin betrokken bij MHD en nam veel stap-voor-stap video’s op. Hij is zeker één van de meest inspirerende en invloedrijke haarstylisten ter wereld. Steve Turner ontwikkelde de unieke See-Do Techniek waar MHD bekend om staat en Paul Philips is een opkomend talent en assisteert Stacey Broughton al lange tijd tijdens opnames. Samen bundelen ze een schat aan kennis, deskundigheid en creativiteit.

Mark Butcher, CEO MHD zegt: “We hebben de afgelopen maanden uitgebreid gezocht naar het perfecte show team. Uiteindelijk is het gelukt om een team samen te stellen wat elk facet van ons bedrijf kan aantonen en ontwikkelen. De laatste tijd is MyHairDressers.com erg gegroeid en we willen dan ook iedereen die betrokken is geweest bedanken. Met name Mazella&Palmer die ons hebben gesteund tijdens onze eerste internationale lanceringen.”

MyHairDressers.com Showteam

Bron: Professional Hairdressers

Door People 4 Hair

People 4 brands
Fudge Professional
Nak Hair
Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s