People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

Het is bijna zover! Honderden kappers gaan knippen voor het KWF

knippen voor kwf

De grootste kapsalon van Nederland strijdt tegen kanker! Zondag 26 mei wordt in het Hofpark te Wateringen een enorme kapsalon gerealiseerd en begint het knippen voor het KWF. Honderden kappers mobiliseren zich om geld in te zamelen en aandacht te vragen voor KWF kankerbestrijding en Stichting Haarwensen.  Nederlandse kappers worden opgeroepen om met een model deel te nemen aan deze unieke actie.  Het aanmelden kan eenvoudig via knippenvoorhetkwf.nl.

Bijzondere actie

Het initiatief van deze kappersactie komt van saloneigenaar Michael Kettmann. Zowel de Koninklijke ANKO, diverse merken en leveranciers ondersteunen deze bijzondere actie. Ook verschillende vooraanstaande personen uit de kappersbranche hebben hun naam aan de actie verbonden. Mariëlle Bastiaansen en Coos Tieleman verzorgen de presentatie en er worden demonstraties gegeven door prominente Nederlandse kappers zoals Patrick Kalle, Maurice den Exter , Richard Jordan en Natasja Keijzer.

Aanmelden

Kappers en modellen kunnen zich eenvoudig aanmelden voor deze bijzondere actie en op deze manier deel uit maken van de grootste kapsalon van Nederland. Voor 10 euro doe je al mee! Voor meer informatie bezoek je knippenvoorhetkwf.nl. ‘Meeknippen’ is niet de enige manier om de strijdt tegen kanker te steunen. Naast deelname aan de kappersactie is het namelijk ook mogelijk om haar te doneren.

Bekijk hieronder de video over deze geweldige actie:

Het programma ziet er als volgt uit:

10.30 – 11.30 Aanmelden van kappers en modellen bij de inschrijfbalie.

12.00 – 12.15 Startschot van de actie Knippen voor het KWF! Alle modellen die haar doneren worden tegelijkertijd geknipt door de podiumkappers en de kappers op het veld.

12.15 – 14.00 Start met het knippen voor het KWF!

13.50 – 14.05 Cheque en haardonaties uitreiking aan Stichting Haarwensen.

15.00 15.15 Cheque uitreiking aan KWF kankerbestrijding.

Activiteitenprogramma:

09.00 – 14.30 Visagiehoek

09.00 – 14.30 Massagestoelen

09.00 – 14.30 Verkoop producten

Published by People 4 Hair

People 4 brands Fudge Professional Nak Hair Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie