Categorieën
Evenementen

Het is bijna zover!

De grootste kapsalon van Nederland strijdt tegen kanker!

Zondag 26 mei wordt in het Hofpark te Wateringen een enorme kapsalon gerealiseerd. Honderden kappers mobiliseren zich om geld in te zamelen en aandacht te vragen voor KWF kankerbestrijding en Stichting Haarwensen.  Nederlandse kappers worden opgeroepen om met een model deel te nemen aan deze unieke actie.  Het aanmelden kan eenvoudig via knippenvoorhetkwf.nl.

Het initiatief van deze kappersactie komt van saloneigenaar Michael Kettmann. Zowel de Koninklijke ANKO, diverse merken en leveranciers ondersteunen deze bijzondere actie. Ook verschillende vooraanstaande personen uit de kappersbranche hebben hun naam aan de actie verbonden. Mariëlle Bastiaansen en Coos Tieleman verzorgen de presentatie en er worden demonstraties gegeven door prominente Nederlandse kappers zoals Patrick Kalle, Maurice den Exter , Richard Jordan en Natasja Keijzer.

Aanmelden
Kappers en modellen kunnen zich eenvoudig aanmelden voor deze bijzondere actie en op deze manier deel uit maken van de grootste kapsalon van Nederland. Voor 10 euro doe je al mee! Voor meer informatie bezoek je knippenvoorhetkwf.nl. ‘Meeknippen’ is niet de enige manier om de strijdt tegen kanker te steunen. Naast deelname aan de kappersactie is het namelijk ook mogelijk om haar te doneren.

Knippen voor het KWF

Het programma ziet er als volgt uit:

10.30 – 11.30 Aanmelden van kappers en modellen bij de inschrijfbalie

12.00 – 12.15 Startschot van de actie Knippen voor het KWF! Alle modellen die haar doneren worden tegelijkertijd geknipt door de podiumkappers en de kappers op het veld.

12.15 – 14.00 Knippen voor het KWF!

13.50 – 14.05 Cheque en haardonaties uitreiking aan Stichting Haarwensen

15.00 15.15 Cheque uitreiking aan KWF kankerbestrijding

Activiteitenprogramma:

09.00 – 14.30 Visagiehoek

09.00 – 14.30 Massagestoelen

09.00 – 14.30 Verkoop producten

 

Door People 4 Hair

People 4 brands
Fudge Professional
Nak Hair
Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s