Categorieën
Geen categorie

Sferische Vormen

De video van Ilham Mestour is vanaf gisteren te bekijken op MyHairDressers.com! In haar eerste stap-voor-stap video ‘Sferische vormen’ laat ze een session catwalk techniek zien. In de video leer je verschillende technieken waaronder de perfecte paardenstaart, productplaatsing, het bouwen van een vorm en geschiktheid. 

Ilham was Nederlands Hairdresser of the Year, heeft haar eigen TV show en werkt mee aan vele campagnes waarin zij Luigi Murenu assisteert, zoals Gucci, Givenchy, Salvatore Ferragamo, Valentino en Viktor & Rolf. Ilham is ook International Artistic Director voor Keune Haircosmetics.

Ilhams passie en doorzettingsvermogen zorgen ervoor dat zij continu haar capaciteiten naar een hoger niveau tilt waardoor zij nu behoort tot de beste en meest gerespecteerde stylisten in haar vakgebied. Zowel nationaal als internationaal werkt zij uitsluitend met de meest getalenteerde en creatieve teams in de modeindustrie.

BEKIJK HAAR VIDEO OP MYHAIRDRESSERS.COM

257_Spheres_Latest_NL

Door People 4 Hair

People 4 brands
Fudge Professional
Nak Hair
Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s