Categorieën
More hair stuff

Knippen voor het KWF

Op zondag 26 mei wordt in Wateringen een mega grote kapsalon gerealiseerd. Er wordt gestreefd om honderden kappers te mobiliseren om zo geld in te zamelen en aandacht te vragen voor KWF kankerbestrijding en Stichting Haarwensen. Alle kappers in Nederland worden opgeroepen om samen met minimaal één model/klant deel te nemen aan deze unieke actie. Aanmelden kan eenvoudig via de website.

Het initiatief van deze kappersactie komt van de Haagse saloneigenaar Michael Kettmann. Al verschillende vooraanstaande personen uit de kappersbranche hebben hun naam aan het evenement verboden waaronder de Nederlandse kappers Patrick Kalle, Maurice den Exter, Richard Jordan en Natasja Keijzer.

knippen voor het kwf

knippen voor het kwf

knippen voor het kwf

Door People 4 Hair

People 4 brands
Fudge Professional
Nak Hair
Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s