People 4 Hair

Fleurs de Temps: de collectie vol heerlijke geuren van N.4

fleur de temps

Alle producten van N.4 High Performance Hair Care zijn geïnspireerd op een seizoen in Parijs. De verfijnde Franse smaak en cultuur schemert door in alle gedichten, die een speciaal moment in Parijs uitdrukken.

Inspiratie

Fleurs de Temps – de volume collectie van N.4, is geïnspireerd op het gedicht hierboven. De heerlijke geuren van citroen, bergamot, jasmine en lindebloesem roepen het gevoel van een wandeling op zondagochtend in je op.

Lente, als de kleuren van de bloesems bij de oever van de rivier,

de weidse uitgestrektheid van de lucht, 

de wind blaast door mijn haar,

het aroma van een tijdloze bloem.

Producten

De serie bestaat uit 3 producten:

  • Volumizing Shampoo
  • Volumizing Conditioner
  • Fleurs de Temps Body Lotion

N.4 is een creatieve, hoogkwalitatieve haarverzorgingslijn die gebruik maakt van de beste ingrediënten. Deze producten zijn 100& veganistisch en daarbij sulfaat-, gluten-, naturiumchloride- en parabenenvrij. Totaal niet schadelijk voor je haren dus.

Gepubliceerd door People 4 Hair

People 4 brands Fudge Professional Nak Hair Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie