Categorieën
Evenementen

BRIT awards & Fudge

Gisteravond stond de 02 Arena in Londen op z’n kop tijdens de BRIT Awards 2013. Fudge was dit jaar de officiële haar sponsor van dit grootse muziekspektakel met optredens van onder anderen Justin Timberlake en Robbie Williams. 

Maandagochtend werd er een speciale pop-up salon geopend in de 02 Arena waar sterren en VIP’s terecht konden voor een nieuwe look. In deze backstage spa verzorgde het Fudge team onder leiding van John Vial de haarstyling.

John Vial: “De BRIT awards is de perfecte partner voor Fudge. We zijn verheugd om deel uit te maken van het team en de kans te krijgen om te werken met ’s werelds meest toonaangevende muzikanten. Fudge kiest er altijd voor om samen te werken met merken en persoonlijkheden die bij ons merk passen, voorbeelden hiervan zijn Meadham Kirchoff, Philip Treacy en Rankin.”

Een kleine samenvatting met highlights:

 

Door People 4 Hair

People 4 brands
Fudge Professional
Nak Hair
Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s