People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

Let me entertain you: de BRIT Awards waren weer een groot succes en Fudge was de officiële haar sponsor

brit awards 2013

Gisteravond stond de 02 Arena in Londen op z’n kop tijdens de BRIT Awards 2013. Dit jaar was Fudge de officiële haar sponsor van dit grootse muziekspektakel met optredens van onder anderen Justin Timberlake en Robbie Williams. 

Pop-up salon

Maandagochtend werd er een speciale pop-up salon geopend in de 02 Arena waar sterren en VIP’s terecht konden voor een nieuwe look. In deze backstage spa verzorgde het Fudge team onder leiding van John Vial de haarstyling.

Perfecte partner

John Vial: “De BRIT awards is de perfecte partner voor Fudge. We zijn verheugd om deel uit te maken van het team en de kans te krijgen om te werken met ‘s werelds meest toonaangevende muzikanten. Fudge kiest er altijd voor om samen te werken met merken en persoonlijkheden die bij ons merk passen, voorbeelden hiervan zijn Meadham Kirchoff, Philip Treacy en Rankin.”

Published by People 4 Hair

People 4 brands Fudge Professional Nak Hair Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie