Categorieën
Geen categorie

Hester voor MHD

427296_10151706454473238_1065114819_n

De eerste stap-voor-stap video door Hester Wernert-Rijn is nu te bekijken op MyHairDressers.com!

De video bedrieglijke schoonheid is het eerste deel van haar avant-garde look. De stappen die ze hierin laat zien vormen vaak de basis voor creatief en sessie werk.

Hester Wernert-Rijn

Hester Wernert-Rijn’s kapperscarrière begon al op haar 15e, maar ze raakte pas echt geïnspireerd door het vak toen ze naar de Vidal Sassoon Academy in Londen ging. Haar drang naar technische perfectie wordt beteugeld door een sterke creatieve zoektocht naar en een levenslange obsessie voor vlecht technieken.

In 2007 startte zij samen met haar zakelijke partner Siko van Berkel de Mogeen Salon en de Mogeen Hairschool en vanaf 2011 is zij Creative Ambassador van Sebastian Professional in Nederland. In 2012 werd zij tevens Creative Ambassador van P&G.

Hester bouwde een grote internationale reputatie op tijdens de Paris Fashion Week als assistent van Eugene Souleiman bij shows van ontwerpers als Yohij Yamamoto, Valentino en Stella McCartney. Ze is ‘Chef de Cabine’ voor vele ontwerpers tijdens de Amsterdam Fashion Week, zoals Jan Taminiau, Rodrigo Otazu en Iris v. Herpen. Vertegenwoordigd door House of Orange, omvat haar redactionele werk magazines als Numero, Paars, W, L’official, Elle, POP en de mode campagnes voor Louise Vuitton en Viktor & Rolf.

Hester heeft vele prestigieuze prijzen gewonnen, zoals de Coiffure Award Noord-Holland, de Avantgarde Press Award en de Hairdressers of the Year 2012 Award in Nederland.

Tekst: MyHairDressers.com

Door People 4 Hair

People 4 brands
Fudge Professional
Nak Hair
Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s