Categorieën
Evenementen

Stacey Broughton

Stacey Broughton

Stacey Broughton is zeker één van de meest invloedrijke en inspirerende haarstylisten ter wereld te noemen. Zijn carrière begon in 1974 als assistent bij Vidal Sassoon. Hier groeide hij al snel uit tot stylist en art director en speelde hij een grote rol bij de ontwikkeling van de seizoenscollecties. Door de jaren heen heeft hij gewerkt met de meest invloedrijke kappers uit de internationale industrie en reisde hij de hele wereld over om zijn kennis en passie te delen.

Op dit moment volgt Stacey Broughton zijn droom en maakt hij deel uit van het MyHairDressers.com team. Hiervoor neemt hij regelmatig stap-voor-stap video’s op waarmee hij in staat is om online mensen over de hele wereld te inspireren met zijn vernieuwende en tijdloze technieken.

Binnenkort is Stacey aanwezig op de Facility Hair Academy in Zaandam. Op 11 maart zal hij hier een look & learn en hands on workshop verzorgen waarvoor je je kunt inschrijven via info@people4.nl. Je kunt ook bellen naar 075-6504830.

Voor dit evenement is de Facility Hair Academy nog op zoek naar modellen. Bekijk de advertentie hieronder.

Contributors-83

Contributors-77

Slide 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s