People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

De eerste haarshow tijdens de Amsterdam Fashion Week was een groot succes

haarshow Amsterdam fashion week

Het was tijd voor de allereerste L’Oréal Professionnel haarshow tijdens de Amsterdam Fashion Week. Het was een geweldige show die iedereen nog lang zal bijblijven. Olaf van den Wildenberg, Francis Schroembges en Charlie le Mindu lieten elk op eigen wijzen hun visie op haar zien. Dit resulteerde in een prachtige show.

Veelzijdig

Al sinds 1983 leeft Olaf van den Wildenberg zich op geheel eigen wijze uit op haar en werd al snel ambassadeur voor L’Oréal Professionnel. Olaf brengt een voor- en najaarscollectie uit, waarin hij vele kleur- en kniptechnieken combineert. Tijdens zijn show liet hij veelzijdige looks zien, alles kwam aan bod. Sexy blondines, uitbundige roodharige en elegante brunettes.

Totaalervaring

Francis Schroembges verraste de zaal met een piano performance (live!). In haar show stond de balans tussen hectiek en rust centraal. Dit liet ze zien door overweldigende haarstukken met subtiele kleuren te combineren met luxueuze, vrouwelijke jurken. Een show met een totaalervaring.

Verpletterende indruk

Als laatste was Charlie le Mindu aan de beurt, deze topontwerper die eerder voor Lady Gaga werkte, brengt ieder seizoen een Haute Couture lijn uit. In zijn ontwerpen verwerkt hij altijd actuele onderwerpen, contrasten en symboliek. Dit zorgde voor een show met een nieuwe samensmelting van mode en haar die een verpletterende indruk achterliet.

Amsterdam Fashion Week

Olaf van den Wildenberg AFW

Olaf van den Wildenberg AFW

Olaf van den Wildenberg AFW

LOREAL

LOREAL

LOREAL

Olaf van den Wildenberg AFW

Olaf van den Wildenberg AFW

LOREAL

LOREAL

LOREAL

LOREAL

Olaf van den Wildenberg AFW

Olaf van den Wildenberg AFW

Olaf van den Wildenberg AFW

LOREAL

LOREAL

LOREAL

Olaf van den Wildenberg AFW

LOREAL

Olaf van den Wildenberg AFW

LOREAL

Olaf van den Wildenberg AFW

LOREAL

Olaf van den Wildenberg AFW

LOREAL

LOREAL

LOREAL

LOREAL

LOREAL

Olaf van den Wildenberg AFW

Olaf van den Wildenberg AFW

Olaf van den Wildenberg AFW

Tekst: Lynn Koppens
Beeld: Lynn Koppens / Team Peter Stigter

Published by People 4 Hair

People 4 brands Fudge Professional Nak Hair Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie