Categorieën
More hair stuff Salons

Blow Dry Bar

Vroeger was het normaal om behalve voor een knipbeurt ook nog eens per week naar de kapper te gaan voor een watergolf- of föhnbehandeling. Tegenwoordig gaan we alleen nog maar voor een knipbeurt, gemiddeld eens in de zes weken. Met de komst van de Blow Dry Bar is dat verleden tijd. Al jaren zijn deze salons een hit in New York en Londen. Naar de Blow Dry Bar ga je namelijk niet om je haren te laten knippen of kleuren. Hier kun je je haren laten wassen, föhnen en stylen. Ideaal wanneer je een feestje hebt of je jezelf gewoon extra wil verwennen.

Niet gek dus dat het tijd werd voor een Blow Dry Bar in Nederland. In Amsterdam kun je bij Salon B, Blow Dry Bar je haren op elk moment van de dag laten föhnen en stylen. Voor €35 kun je kiezen uit 8 verschillende looks en sta je binnen 30 minuten weer buiten. Perfect dus net voordat je een afspraak hebt!

Blow Dry BarTekst: Lynn Koppens

Door People 4 Hair

People 4 brands
Fudge Professional
Nak Hair
Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s