People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

Niet meer alleen naar de kapper voor een knipbeurt met de Blow Dry Bar

blow dry bar

Vroeger was het normaal om behalve voor een knipbeurt ook nog eens per week naar de kapper te gaan voor een watergolf- of föhnbehandeling. Tegenwoordig gaan we alleen nog maar voor een knipbeurt, gemiddeld eens in de zes weken. Met de komst van de Blow Dry Bar is dat verleden tijd.

Hit in New York

Al jaren zijn deze salons een hit in New York en Londen. Naar de Blow Dry Bar ga je namelijk niet om je haren te laten knippen of kleuren. Hier kun je je haren laten wassen, föhnen en stylen. Ideaal wanneer je een feestje hebt of je jezelf gewoon extra wil verwennen.

De Föhnbar

Niet gek dus dat het tijd werd voor een Blow Dry Bar in Nederland. In Amsterdam kun je bij De Föhnbar je haren op elk moment van de dag laten föhnen en stylen. Voor €35 kun je kiezen uit 10 verschillende looks en sta je binnen no time weer buiten.  Perfect dus net voordat je een afspraak hebt!

Check hieronder de looks die je kan kiezen:

blow dry bar looks

Tekst: Lynn Koppens \ Beeld: Unsplash

Published by People 4 Hair

People 4 brands Fudge Professional Nak Hair Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie