People 4 Hair

Fudge was bij de London Collections Men AW13 en dít is hoe dat ging

fudge david gandy

Vandaag is de laatste dag van de London Collections Men AW13 die afgelopen maandag van start is gegaan.

Men’s fashion

Deze dagen die geheel in het teken stonden van men’s fashion werden gesponsord door Fudge. Daarbij verzorgde Fudge de looks voor de shows van James Long, Richard Nicoll, Meadham Kirchoff en Christopher Shannon.

Celebrities

Gedurende dit hele evenement heeft Fudge de ‘Fudge Fix’ gehost in The Hospital Club in Londen. Op deze locatie werden verschillende celebrities gestyled door Fudge toppers zoals John Vial (Fudge creative director) en Dale Ted Watkins (Fudge’s grooming expert). Ook David Gandy kwam langs, London Collections committee member en model.

Tekst: Lynn Koppens
Foto: Rankin

Gepubliceerd door People 4 Hair

People 4 brands Fudge Professional Nak Hair Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie