Categorieën
Evenementen Fudge

London Collections Men AW13

Vandaag is de laatste dag van de London Collections Men AW13 die afgelopen maandag van start is gegaan. Deze dagen die geheel in het teken stonden van men’s fashion werden gesponsord door Fudge. Daarbij verzorgde Fudge de looks voor de shows van James Long, Richard Nicoll, Meadham Kirchoff en Christopher Shannon.

Gedurende dit hele evenement heeft Fudge de ‘Fudge Fix’ gehost in The Hospital Club in Londen. Op deze locatie werden verschillende celebrities gestyled door Fudge toppers zoals John Vial (Fudge creative director) en Dale Ted Watkins (Fudge’s grooming expert). Ook David Gandy kwam langs, London Collections committee member en model.

Tekst: Lynn Koppens
Foto: Rankin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s