People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

Paradijs voor mannen: Gozert in Vlaardingen

gozert

Voor alle mannen uit Vlaardingen en omgeving zijn de geuren van haarverf en permanentvloeistof bij de kapper verleden tijd. Bij Gozert kan iedere man zijn hart ophalen en behalve voor een goede knip- en scheerbehandeling genieten van een biertje en gamen terwijl je wacht.

Sfeer

Genoeg vrouwen zullen stiekem jaloers zijn dat ze hier niet terecht kunnen, Gozert ziet er prachtig mooi uit. Alles is afgewerkt met hout en leer, de sfeer is geweldig en de witte jassen die Serge en Jeffrey dragen maken het plaatje compleet.

Neem ook een kijkje op hun website!

Gozert | Waalstraat 2 | 3131 CS Vlaardingen | T: 010-2344878

Bekijk hieronder de mooie salon.

9

4

2

1

3

7

Published by People 4 Hair

People 4 brands Fudge Professional Nak Hair Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie