People 4 Hair

Celebrate your senses: Dit is het nieuwe thema van het nieuwe Bijenkorf Inspiratie Magazine

thema bijenkorf 2012

Het thema van het nieuwe Bijenkorf Inspiratie Magazine, December 2012 is Celebrate your Senses. Alle zintuigen worden deze winter geprikkeld met de drie trends die dit seizoen onder de aandacht worden gebracht:

Kenmerken

De drie trends zijn: Vintage Victorian, Fantasy Forest en Queen of Ice. Hierin zien we uiteenlopende kenmerken voorbij komen. Zo staat Vintage Victorian in het teken van traditionele kerstkleuren zoals rood en goud die dit jaar gecombineerd worden met pasteltinten. Fantasy Forest laat een assortiment vol met kleurrijke figuren en decoraties zien en in Queen of Ice is een sprookjesachtig winterlandschap gecreëerd.

Bekijk hieronder de prachtige foto’s.

1

3

4

5

6

7

8

Gepubliceerd door People 4 Hair

People 4 brands Fudge Professional Nak Hair Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie