People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

thema bijenkorf 2012

Celebrate your senses: Dit is het nieuwe thema van het nieuwe Bijenkorf Inspiratie Magazine

Het thema van het nieuwe Bijenkorf Inspiratie Magazine, December 2012 is Celebrate your Senses. Alle zintuigen worden deze winter geprikkeld met de drie trends die dit seizoen onder de aandacht worden gebracht:

Kenmerken

De drie trends zijn: Vintage Victorian, Fantasy Forest en Queen of Ice. Hierin zien we uiteenlopende kenmerken voorbij komen. Zo staat Vintage Victorian in het teken van traditionele kerstkleuren zoals rood en goud die dit jaar gecombineerd worden met pasteltinten. Fantasy Forest laat een assortiment vol met kleurrijke figuren en decoraties zien en in Queen of Ice is een sprookjesachtig winterlandschap gecreëerd.

Bekijk hieronder de prachtige foto’s.

1

3

4

5

6

7

8

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts