People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

n.4 cadeausets

Deze geweldige kerstpakketten wil je vast en zeker onder de kerstboom..

Nog niets leuks gevonden voor onder de kerstboom? Fudge en N.4 hebben speciale kerstpakketten waarmee je iedereen blij maakt! 

Luxe uitstraling

N.4 heeft vier verschillende cadeausets met een luxe uitstraling. In het Volume en Hydrate pakket zit een shampoo, conditioner en body lotion. In het Essentials pakket een shampoo, masker en leave-in conditioner en het Style pakket bestaat uit de drie allerfijnste producten.

N.4 is een creatieve, hoogkwalitatieve haarverzorgingslijn die gebruik maakt van de beste ingrediënten. Deze producten zijn 100& veganistisch en daarbij sulfaat-, gluten-, naturiumchloride- en parabenenvrij. Totaal niet schadelijk voor je haren dus en zeker de moeite waard om een keertje te proberen.

De tekst gaat verder onder de foto.

number4

Voor ieder wat wils

Ook Fudge komt ieder jaar met speciale kerstpakketten. Deze zijn zorgvuldig samengesteld om ervoor te zorgen dat er voor iedereen wel iets tussen zit. Of je nu extra texture, volume & shine of verzorging voor blond haar wilt, de fijnste producten zitten in deze pakketten.

Shine & Sparkle with Product

Blonde with Product

Energy & Texture With Product

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts