Categorieën
Fudge N.4

Onder de kerstboom..

Nog niets leuks gevonden voor onder de kerstboom? Fudge, N.4 en Gorgeous hebben speciale kerstpakketten waarmee je iedereen blij maakt! Voor meer informatie, klik op de afbeeldingen. Je kunt ze ook telefonisch bestellen bij People 4 BV, 075 – 650 48 30.

number4

N.4 heeft vier verschillende cadeausets met een luxe uitstraling. In het Volume en Hydrate pakket zit een shampoo, conditioner en body lotion. In het Essentials pakket een shampoo, masker en leave-in conditioner en het Style pakket bestaat uit de drie allerfijnste producten.


N.4 is een creatieve, hoogkwalitatieve haarverzorgingslijn die gebruik maakt van de beste ingrediënten. Deze producten zijn 100& veganistisch en daarbij sulfaat-, gluten-, naturiumchloride- en parabenenvrij. Totaal niet schadelijk voor je haren dus en zeker de moeite waard om een keertje te proberen.

Noir Styler & Föhn

De beste producten van Gorgeous zijn speciaal voor de kerst in een nieuw jasje gestoken. Dit matte zwarte limited edition set met gouden finishing bestaat uit een Gorgeous Noir Air en een Gorgeous Noir Styler.

Deze producten zijn in technisch opzicht één van de meest geavanceerde producten van dit moment. Voor meer informatie, ga naar de website.

Shine & Sparkle with Product

Blonde with Product

Energy & Texture With Product

Ook Fudge komt ieder jaar met speciale kerstpakketten. Deze zijn zorgvuldig samengesteld om ervoor te zorgen dat er voor iedereen wel iets tussen zit. Of je nu extra texture, volume & shine of verzorging voor blond haar wilt, de fijnste producten zitten in deze pakketten.

Door People 4 Hair

People 4 brands
Fudge Professional
Nak Hair
Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s