Categorieën
Geen categorie

Hester Wernert-Rijn voor MHD

De opnames van de eerste Nederlandse MyHairDressers.com step-by-step video met topsyliste Hester Wernert-Rijn zijn achter de rug. Het Coiffure Dream Team onder leiding van hoofdredacteur Danielle Sant, bestaande uit ‘new comers’ Marieke van Dort (Elite Award Intercoiffure), Patricia van den Brink (Goldwell Color Zoom), Kim Vermeulen (Wella Trend Vision) en Esmeralda Folsche (L’Oreal Color Trophy), zijn speciaal overgevolgen naar de UK om deze eerste opnames bij te wonen en de allerbeste haarstylist uit Nederland, Hester Wernert, aan het werk te zien.

De MHD filmcrew was diep onder de indruk van het professionele niveau van Hester en zijn erg enthousiast over het eindresultaat. De video van Hester zal binnenkort te bewonderen zijn op MyHairDressers.com.

foto6

Door People 4 Hair

People 4 brands
Fudge Professional
Nak Hair
Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s