People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

De Hairy Handbags van Taeseok Kang

taeseok kang

Deze collectie handtassen zijn ontworpen door Taeseok Kang en handgemaakt van veganistisch leer, verchroomd messing en mensenhaar. Behalve dat deze tassen extravagant en surrealistisch zijn, zorgt het er ook voor dat we met een ander oog kijken naar de materialen die normaal gesproken gebruikt worden voor handtassen. Deze collectie doorbreekt taboes, is humoristisch en introduceert tegelijkertijd een nieuwe, frisse kijk op mode.

Veganistisch leer is een diervriendelijk alternatief voor echt leer. Het kan van verschillende materialen gemaakt zijn zoals vegetan, logica, birko-flor, birkibuc, PVC of Kyndex. Deze materialen worden al enige tijd gebruikt door Birkenstock.

Bekijk hieronder de collectie.


Published by People 4 Hair

People 4 brands Fudge Professional Nak Hair Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie