Hairy Handbag

Deze collectie handtassen zijn ontworpen door Taeseok Kang en handgemaakt van veganistisch leer, verchroomd messing en mensenhaar. Behalve dat deze tassen extravagant en surrealistisch zijn, zorgt het er ook voor dat we met een ander oog kijken naar de materialen die normaal gesproken gebruikt worden voor handtassen. Deze collectie doorbreekt taboes, is humoristisch en introduceert tegelijkertijd een nieuwe, frisse kijk op mode.

Kopen? Hier kun je ze vinden!

Veganistisch leer is een diervriendelijk alternatief voor echt leer. Het kan van verschillende materialen gemaakt zijn zoals vegetan, logica, birko-flor, birkibuc, PVC of Kyndex. Deze materialen worden al enige tijd gebruikt door Birkenstock.


Advertenties

Een Reactie op “Hairy Handbag

  1. Pingback: Harige accessoires « People4Hair·

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s