Categorieën
Facility Hair Academy

Callam Warrington

De Internationale top hairstylist en trainer bij MyHairDressers.com, Callam Warrington, verzorgde maandag 26 november een bijzonder inspirerende Look & Learn in de Facility Hair Academy in Zaandam.

Callam is met zijn jarenlange ervaring een grote naam in de top van de Internationale kappersindustrie en vanwege zijn oog voor trends en gevoel voor mode werkte hij voor vele succesvolle internationale ontwerpers mee aan hun shows op diverse Fashion Weeks.

Deze Look & Learn sessie nam de aanwezigen mee naar alle Fashion Weeks van het afgelopen seizoen (s/s 2013) met daarin vele vernieuwende haarstijlen en opvallende trends. De aanwezigen in de zaal mochten vervolgens zelf aangeven welke looks zij uitgelicht wilden zien en die werden daarna uitgebreid op modellen gedemonstreerd.

Tijdens het tweede deel van de dag kreeg een select gezelschap de mogelijkheid om de nieuw verworven kennis in praktijk te brengen. Naast Callam’s inspirerende step-by-step video’s op MyHairDressers.com kon ook zelf meegebracht materiaal gebruik worden. Het was een succesvolle en inspirerende dag die zeker voor herhaling vatbaar is.

Door People 4 Hair

People 4 brands
Fudge Professional
Nak Hair
Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s