People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

Een kijkje in de salon: Wild Romance in Amsterdam

wild romance

Deze nieuwe salon in Amsterdam is een project van Heath Roberts (eigenaar van Oh you pretty things) en Clint Dunlop.

Ouderwets mooi

Wild Romance is nieuw, romantisch, sexy en ongewoon. De benedenverdieping is ingericht als old school barbershop inclusief platenspeler en bar terwijl de bovenverdieping doet denken aan een ouderwetse kleedkamer, ingericht met vintage spiegels en kasten. Bij Wild Romance kunnen heren terecht voor een ouderwetse scheerbeurt en worden vrouwen gekleurd en geknipt als nooit tevoren.

Vrijheid

Heath en Clint geloven dat verantwoordelijke haarstylisten de basis zijn van een geweldig team en een succesvol bedrijf. Daarom zijn de 5 talenten die werkzaam zijn in de salon zorgvuldig uitgezocht en werken ze als zzp’ers. Dit geeft iedereen de vrijheid om zelf beslissingen te nemen en zorgt er ook voor dat iedereen betrokken en verantwoordelijk te werk gaat.

Wild Romance | Spuistraat 62 | 1012 TW Amsterdam

Neem hieronder een kijkje in deze prachtige salon.

Published by People 4 Hair

People 4 brands Fudge Professional Nak Hair Number 4 High-Performance Haircare

2 thought on “Een kijkje in de salon: Wild Romance in Amsterdam

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: