People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

fairytale

Winter moodboard: Fairytale Christmas

Deze winter maken sprookjes een comeback. Alle felle, harde, neon kleuren die het modebeeld domineerden maken plaats voor een lieflijk plaatje met een hard randje. Het zoetsappige is er af – de sprookjes van nu hebben niet langer een happy ending.

Speels en verleidelijk

Pastelkleuren, wit, bloemen, kant, franjes en ruches. Het haar mag speels en verleidelijk gedragen worden in krullen, vlechten of losse golven en het gebruik van haaraccessoires zoals bloemen is iets wat we steeds meer zien. Makeup is licht en natuurlijk met donkeren accenten zoals donkerpaarse of rode lippen of een harde, zwarte eyeliner.

Laat je inspireren door ons moodboard:

Fotos: Helen Warner /  Tim Walker

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts