Categorieën
Salons

Oh you pretty things

Deze door Heath Dunlop geopende salon is in 2011 door Timeout Magazine uitgeroepen tot beste in Amsterdam. Oh you pretty things heeft alles waarvan je vaak alleen maar kunt dromen en het is natuurlijk voorspelbaar dat deze salon al snel te klein bleek.

Waar het misschien voor de hand zou liggen om van Oh you pretty things een franchise te maken hebben Heath Roberts en Clint Dunlop voor een andere aanpak gekozen. Met de opening van Wild Romance is Amsterdam weer een salon rijker en blijft het imago hetzelfde: beide salons zijn onafhankelijk, uniek, klein en speciaal.

Zo zijn alle werknemers zzp’ers die de vrijheid hebben om zelf beslissingen te nemen, wel werken ze met dezelfde producten waaronder Fudge Headpaint. Oh you pretty things is een salon met uitstraling en de liefde voor kunst, muziek en fotografie is duidelijk zichtbaar. Hier houden ze van nieuw, sexy en ongewoon en kun je fijn een film kijken terwijl je haren worden gewassen.

Oh you pretty things | Spuistraat 53 | 1012 ST Amsterdam | website

Een verslag over Wild Romance volgt snel.. 

Door People 4 Hair

People 4 brands
Fudge Professional
Nak Hair
Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s