People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

Geen haar, maar make-up bij Ruthless Kappers

ruthless kappers

Ruthless Kappers gooide het deze week over een andere boeg, in deze bekende kapsalon in Enschede kon je woensdagavond namelijk niet voor je haar terecht maar voor een make-up workshop. Speciaal hiervoor was Marc Lubach uitgenodigd, een make-up artiest die onder anderen bekend is van televisieprogramma’s zoals ‘Look of Love’ en ‘Koffietijd’.

Stap voor stap

Marc nam het kleine gezelschap bestaande uit 18 personen mee door alle stappen van het opmaken. Niet alleen gaf hij uitgebreid uitleg en kleuradvies, iedereen mocht de make-up zelf aanbrengen. Ruthless Kappers zorgde voor hapjes, drankjes en een fijne goodiebag zodat iedereen op-en-top verwend de deur uit ging. Make-up van het Italiaanse merk Royal Effem werd gebruikt.

Bekijk hieronder ons fotoverslag!

Published by People 4 Hair

People 4 brands Fudge Professional Nak Hair Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie