Categorieën
Evenementen

Ruthless Kappers

Ruthless Kappers gooide het deze week over een andere boeg, in deze bekende kapsalon in Enschede kon je woensdagavond namelijk niet voor je haar terecht maar voor een make-up workshop. Speciaal hiervoor was Marc Lubach uitgenodigd, een make-up artiest die onder anderen bekend is van televisieprogramma’s zoals ‘Look of Love’ en ‘Koffietijd’.

Marc nam het kleine gezelschap bestaande uit 18 personen mee door alle stappen van het opmaken. Niet alleen gaf hij uitgebreid uitleg en kleuradvies, iedereen mocht de make-up zelf aanbrengen. Ruthless Kappers zorgde voor hapjes, drankjes en een fijne goodiebag zodat iedereen op-en-top verwend de deur uit ging. Make-up van het Italiaanse merk Royal Effem werd gebruikt.

Bekijk hieronder ons fotoverslag!

Door People 4 Hair

People 4 brands
Fudge Professional
Nak Hair
Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s