Categorieën
Evenementen

Mazella & Palmer

Afgelopen weekend stond geheel in het teken van de lancering van MyHairDressers.com voor de Benelux door People’s Hair Project met Mazella & Palmer. Op zondag en maandag shows gegeven door dit getalenteerde duo uit Londen.

Mazella & Palmer gaven een Look and Learn met schitterende modellen gebaseerd op hun nieuwste en zeer verrassende collectie “KODA”. Een collectie waarin kleur een belangrijke rol speelt en het samenspel van de verschillende kleuren en contrasten zorgt voor een gewaagd en geraffineerd geheel. De styling en make-up van de modellen was geheel in geometrische stijl en speciaal door Mazella & Palmer ontworpen in samenwerking met een Engelse Designer. Onder leiding van Louise Reeves hebben de kleurspecialisten van het Fudge tem prachtige kleuren op de showmodellen laten zien.

Jean Baptiste Mazella & Dove Palmer is een duo wat al jarenlang werkzaam is in de Internationale haar industrie. Ze zijn perfect op elkaar ingespeeld en dit zorgt voor een leerzame en interactieve presentatie met een duidelijke boodschap: “Het gaat er niet om hoe je het haar knipt maar waarom.”

Door People 4 Hair

People 4 brands
Fudge Professional
Nak Hair
Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s