Categorieën
Evenementen

Soiree de la Femme

Ofwel, een avond voor dames. In de Sint Janshoeve werd iedereen verwelkomd met een glaasje roze bubbels. Maar alleen voor bubbels kwamen de dames natuurlijk niet! Alles draaide om de modeshow met het thema ‘de jaren 50’.

De luxe, elegante en feestelijke uitstraling van het evenement maakte dat iedereen even terug ging in de tijd. De inspiratie van vroeger was zichtbaar in de kapsels van de modellen, gestyled door hairstylist Nicole van der Putten. En mede door het gebruik van Fudge Paintbox en Fudge Styling producten was ook het modebeeld van nu duidelijk te herkennen. Een gezellige, inspirerende avond die zeker de moeite waard was!

Make-up: Blush Beauty

Kleding: Wendy’s Jeansshop

Foto’s: Teun bekkers

Door People4

People 4 brands
Fudge Professional
Nak Hair
Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s