People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

Say what?! Zijn harige schoenen de nieuwste modetrend?

Blond ambition

De schoenontwerper Kobi Levi uit Israel maakt creatieve, vernieuwende en unieke schoenen die de grens opzoeken tussen design, kunst en mode.

Madonna

Zijn ‘Blond Ambition-pump’ is geïnspireerd op Madonna tijdens haar ‘Blond Ambition’ tour in 1990. De gouden pump is een variant op de zangeres en haar controversiële kleding van die tijd. Zo herken je haar puntige bh, haar lange blonden haren en zelfs een microfoontje.

Online bestellen

Op zijn website kun je online schoenen bestellen (prijzen variëren tussen de 800 en 2500 euro) en ook een kijkje nemen achter de schermen. Daarbij heeft hij sinds 2010 een blog waarop hij al zijn nieuwe ontwerpen plaatst.

Foto: Kobi Levi

Published by People 4 Hair

People 4 brands Fudge Professional Nak Hair Number 4 High-Performance Haircare

Geef een reactie