People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

london fashion week

London Fashion Week loves Fudge

Tijdens de London Fashion Week heeft MyHairDressers.com zich aangesloten bij het Fudge Global Creative Team met onder anderen Snowden Hill en John Vial voor de show van Philip Treacy. Deze tijdens de London Fashion Week meest besproken show werd geopend door niemand minder dan Lady Gaga.

Philip Treacy is voor het eerst sinds 10 jaar weer te zien op de London Fashion Week. Zijn zomer/lente 2013 collectie is opgedragen aan Michael Jackson, Isabelle Blow en Alexander McQueen.

Snowden Hill koos ervoor om prachtige slanke kapsels te maken om de hoeden aan te vullen. Hij vertelde: “Zoals altijd heeft Philip een prachtige collectie gebeeldhouwde, architecturale hoofdstukken ontworpen. Het Fudge team werd door alle stukken geïnspireerd en heeft met behulp van de Fudge Gloss Serum en de Fudge Sky Scraper mooie gladgestreken kapsels gemaakt.”

Voor de backstage video gemaakt door MyHairDressers.com, klik op de afbeelding hieronder.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts