People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Textures fudge

Nieuw van Fudge: Matte Mineral Textures

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on tumblr

Fudge neemt een baanbrekende voorsprong door voor het eerst Franse groene klei te gebruiken in de zes nieuwe haarproducten van de Matte Mineral Textures. 

Franse steengroeven

Dit natuurlijke materiaal, afkomstig uit de steengroeven in Frankrijk, werd al langer gebruikt in cosmetica maar tot nu toe nog niet in haarproducten. De klei geeft een unieke textuur en beweging in het haar die nog nooit zo makkelijk te realiseren was.

Stevigheid

Twee opvallende stylingproducten zijn de Aerosol Rock Spray, die – zoals de naam al doet vermoeden – zorgt voor keiharde houdbaarheid en stevigheid. De producten kunnen eenvoudig worden uitgeborsteld en zijn dus geweldig voor stylingsessies. En de French Styling Milk, die kan geleidelijk in fijne lagen worden aangebracht of, voor meer abstracte en extravagante resultaten, in dikkere lagen.

Textuur & beweging

De klei geeft een unieke textuur en beweging in het haar, die nog nooit zo makkelijk te realiseren was, maar helemaal in lijn is met de geleidelijke verandering naar ultramoderne, multidimensionale afwerkingen. “De serie is  geweldig! Het is de droom van elke modesessie stylist, maar het is ook perfect voor de consument die veeleisend is. Ik heb mijn privéklanten geleerd hoe ze thuis zelf de producten kunnen gebruiken.”

Check hieronder de video van de nieuwe collectie:

Deel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on tumblr
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts