People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

fudge conference

Tientallen kappers en distributeurs komen bijeen op de allereerste Fudge Global Conference

 

Dit jaar kwamen kappers en distributeurs uit 30 verschillende landen bijeen voor de eerste Fudge Global Conference ooit! Het tweedaagse evenement was overdag gevuld met zakelijke en leerzame seminars en ‘s avonds met een catwalkshow.

Voor de training seminars bracht John Vial een indrukwekkend team van experts bij elkaar die hun expertise en kwaliteit deelden. Tracy Hayes (het nieuwe hoofd van Fudge Global Technical Training) en Snowden Hill (session stylist) presenteerden de toekomstige fashion editorial stijlen. Gast artiesten waren Mazella & Palmer, Callan Warrington, Sally Rogerson, Dale Ted Watkins en tattoo artiest Barber B.

Grenzen overschrijden

“Met zeker 30 onderwijzers van over de hele wereld wisten we dat we een seminar moesten samenstellen die alle grenzen zou overschrijden. We wilden laten zien hoe veelzijdig Fudge is – van jong tot jong van hart, van man tot vrouw, van klassiek tot cult, van urban tot redactioneel en voor alle etnische achtergronden. Het is echt een merk wat alle regels verbreekt en keer op keer kwaliteit en creativiteit levert,” legt John Vial uit.

Samenwerken

“Deze globale bijeenkomst was een kans om al onze Fudge partners samen te brengen en samen te laten werken. We hebben heel veel gezien en gehoord over de toekomst van Fudge,” Aldus CEO van PZ Cussons Beauty, Michelle Feeney.

Nieuw tijdperk

Mark Butcher, CEO van MyHairDressers.com zei, “Deze bijeenkomst luidde een nieuw tijdperk van Fudge in en het was geweldig om te zien hoeveel mensen er hebben meegewerkt. WIj kijken ernaar uit om meer met Fudge en PZ Cussons samen te werken in de toekomst en wensen ze alle succes.”

Hairdressing News | Fudge Global Conference 2012 | Free Featured Video.

Foto’s: Andrew Gilbert

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts